Legyen saját programod a Westend Workplace Caféban!

Workshop és esemény helyszín  biztosítása nonprofit szervezeteknek

Miért fontos a nonprofit szervezetek, társadalmi és környezeti ügyek láthatósága?

A hazai non-profit szervezetek számára fenntartható működésükhöz elengedhetetlenül fontos a társadalmi bázisuk bővítése, beágyazottságuk erősítése. Ehhez növelni kell a szervezetek és az általuk képviselt ügyek láthatóságát, kapcsolódási lehetőségeiket.

A Westendet átlagosan naponta 60.000-en látogatják, és egyáltalán nem csak vásárlási céllal. Sokszor szórakozási lehetőségként, találkozási pontként tekintenek Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjára, és a Westend ezt szeretné a pozitív társadalmi és környezeti változások szolgálatába állítani a Hellononprofit.hu-val való együttműködése keretében meghirdetésre kerülő programjával.

 

A program célja

Nonprofit szervezetek és társadalmi vállalkozások számára indítjuk útjára a Westendet üzemeltető Gránit Pólussal együttműködésben a Hellononprofit.hu – Workplace Café eseménysorozatot, amelynek keretében láthatóságot, rendezvényhelyszínt biztosítunk már meglévő, vagy új ötleteitek számára.

Nektek szól a program, ha

Miért érdemes jelentkeznetek?

Részletek

Az eseménysorozat helyszínéül szolgáló Workplace Café a következő lehetőségeket nyújtja:

Jelentkezési feltételek, részvétellel kapcsolatos információk

Milyen hosszú a jelentkezési időszak?

A jelentkezési lehetőség egyelőre folyamatosan nyitva áll előttetek, ám az első időszak eseményeire való jelentkezés határideje május 20-a 17 óra.

Praktikusan igen. A jelentkezési felületen meg tudod adni, hogy állandó, vagy egyszeri eseménnyel jelentkezel-e a programba, illetve meg tudod jelölni az időpontot is.

A programban való részvétel ingyenes.

A Workplace Café program szervezői

A Scale Impact összeköti a fejlődni képes és akaró impact szervezeteket olyan vállalatokkal, amelyek szívesen támogatnak jó ügyeket. Részben ezekből a vállalati támogatásokból a nonprofit szervezet vagy társadalmi vállalkozás egy fejlesztési folyamatban vesz részt, melynek végén reziliensebbé válik, illetve világos képe lesz arról, hogyan tudja a pozitív hatását megsokszorozni.

Feladatunk, hogy támogassuk a társadalmi és környezeti hatás felerősítését, amelyet az impact szervezetek kifejtenek. A rendszerszintű változásban hiszünk, melyet a résztvevők együttműködésére alapozva lehet elérni.

A Westend épületegyüttese 1999 óta ikonikus eleme a fővárosnak. Közép- és Kelet-Európa első vegyes hasznosítású ingatlankomplexumában a több mint 52 ezer négyzetméteren működő kiskereskedelmi egységek mellett egy 16 ezer négyzetméternyi irodaház, a Nyugati pályaudvar sínpárjai fölé épült 3 hektáros gyönyörű tetőkert, illetve Magyarország első Crowne Plaza szállodája található. 

A Westend célja, hogy a létesítmény a hagyományos bevásárlói funkciókon túlmutatva egy innovatív, személyre szabott és fenntartható megoldásokkal működő élményközponttá váljon, ahol az élményt a vásárlás korlátlan lehetősége, módja és körülményei, a kiegészítő szolgáltatások széles köre, valamint a közösségi időtöltés változatos alternatívái biztosítják.

Ha további kérdésed van a programmal kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!