Jó ügyekhez jó üzenet kell! - 3 órás interaktív előadástechnika workshop

Volt már olyan, hogy belegabalyodtál a saját gondolataidba? Hogy azt érezted, ezt sokkal jobban el tudnád mondani? Vagy épp tudtad, mit akarsz elmondani, de közben mégsem érezted elég magabiztosnak magad?

Mások előtt érthetően és meggyőzően beszélni nem egyszerű! A tét pedig óriási: az ügyünket akkor tudjuk könnyebben előrevinni, ha jól tudunk beszélni róla.

Az interaktív work-shopon megmutatjuk, hogyan alakítsd az információt hatékony és releváns üzenetté, hogyan kapcsolódj össze az adott hallgatósággal.

Eszközöket adunk ahhoz, hogy képes legyél a szervezetedet egyszerűen és könnyedén bemutatni, jól kiemeld az értékeit a történetek erejével, és mindeközben határozott legyen a jelenléted!

Tarts velünk, hogy könnyen és profin beszélj mások előtt!

Az esemény házigazdája Szijártó Adrienn, az Impact Presentation alapítója és szakmai vezetője. Csapatával azon dolgoznak, hogy minél többen magabiztos és meggyőző előadóként inspirálják és vezessék környezetüket. Több mint 9 év felkészítői tapasztalattal rendelkezik mind az üzleti, mind a non-profit szférában, valamint a TEDx konferenciák világában. Csoportos képzésekkel, egyéni felkészítésekkel támogatják a hozzájuk fordulókat. Instagram felületükön edukációs tartalmaikkal formálják a hazai prezentációs kultúrát.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A workshop létszámkorlátos, a részvételt a jelentkezési sorrendben tudjuk maximum 30 fő számára biztosítani.

Érdekel? Oszd meg másokkal is!

Esemény helyszíne:

Esemény részletei:

Esemény dátuma:

2024.06.13.

Időpont:

10:00-13:00

Esemény helyszíne:

Corvin Dumaszínház, Budapest, Corvin sétány 1 1/b, 1082

Ingyenes regisztráció: