Együtt többet tehetünk.

Coach4Good kezdeményezés

C4G

A Coach4Good kezdeményezés azért jött létre, hogy a társadalmi szinten meghatározó tevékenységet végző vezetők számára anyagi hátterüktől függetlenül magas szakmai színvonalú coaching szolgáltatást tegyen elérhetővé. 

A coaching folyamat egy minőségi dialógus a coach és ügyfele között, amelynek célja, hogy az ügyfél vezetőként a legtöbbet hozhassa ki magából. Vezetők alatt itt értünk mindenkit, aki ügyeket vagy embereket képvisel: pedagógusokat, edzőket, orvosokat, nonprofit vagy civil szervezetek vezetőit, illetve a közszférában dolgozókat.

Szeretnénk, ha a Coach4Good kezdeményezés eredményeképpen Magyarországon minél több szektorban jelen lenne a coaching, mint a vezetői hatékonyság és “jólét” növelésének eszköze.

Büszkék vagyunk arra, hogy létrehoztunk egy közösségi teret, ahol tapasztalt coachok találkozhatnak olyan társadalmilag hasznos célokért dolgozó vezetőkkel, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy coaching szolgáltatást vegyenek igénybe, pedig szükségük lenne rá.

Minden coaching folyamat egyedi és megismételhetetlen. Akkor sikeres, ha a folyamat támogatja a vezetőt személyes és szakmai céljainak elérésében. A mi küldetésünk támogatni a társadalmilag hasznos célokért dolgozó vezetőket abban, hogy személyes hatékonyságukat növelve szakterületüknek, pozíciójuknak és egyéni értékrendjüknek megfelelően sikeresek legyenek.

További információ: www.coach4good.hu

Hasonló cikkek