Együtt többet tehetünk.

Leichtman Ágnes

Executive coach, irodalomterapeuta

Mindig is foglalkoztatott, hogy mitől válik valaki jó vezetővé. Hiszek abban, hogy vezető mindenki, aki embereket vagy ügyeket képvisel, szenvedélyesen dolgozik az általa választott témában. 

A vezetők sokszor magányosak, nincs kivel megosztaniuk a terheket, megbeszélni a kérdéseket, így ha elakadnak úgy érezhetik, zsákutcába kerültek. A változás előmozdításában új nézőpontra van szükségük, amiben nagy segítséget nyújt a vezetői beszélgetés, a coaching. 

Mindenki másként lehet hiteles vezető. A nők számára ez az út sokszor meredekebb, göröngyösebb, akadályokkal teli. Én azon dolgozom, hogy az akadályok lehetőséggé válhassanak, mindenki megtalálhassa a saját útját a vezetésben és elérjen oda, ahová szeretne. A jelenlét erejével és a tudatossággal, Jungiánus coachként és irodalomterapeutaként pedig a szimbólumok és a tudattalan eszköztárával támogatom a vezetőket.

Korábban is sok szervezetben önkénteskedtem, miközben kerestem a saját ügyemet. A Coach4Good kezdeményezés egyik alapítójaként – mely pro bono coachingot biztosít olyan ügyfeleknek, akik nem tudják megfizetni a szolgáltatást, de szükségük lenne rá– úgy érzem, megtaláltam küldetésemet. Büsze vagyok arra, hogy a változás állandóságában támogatni tudjuk azokat a vezetőket, akik előreviszik társadalmunkat egy fenntarthatóbb, kiegyensúlyozottabb világ felé. 

További információ: www.vezetokkelbeszelgetek.hu

Hasonló cikkek